FIFA Benelux levert de community al 15 jaar het laatste nieuws over de FIFA-games.

Resultaten 1 tot 10 van de 10

Onderwerp: Online gaan

  1. #1
    Amateur skylo's Avatar
    • Ingeschreven: 24/02/2012
    • Berichten: 10
    • Bedank: 0
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard Online gaan

    Hallo, ik heb een probleem met online gaan. Ik heb dit spel al vanaf de kerst en heeft het altijd geweldig gedaan! alleen vandaag kwam er een kpn mannetje om de telefoon en het internet te verbeteren omdat die de laatste tijd bar slecht is. Toen ik weer op origin kwam kon ik niet online komen en dus ook niet chatten. Ik dacht dat het aan de Ea-servers lag, maar vrienden van mij konden wél online gaan. (voor de duidelijkheid, ik speel fifa op de PC)

    Ik hoop dat ik hier wel antwoord krijg want op de internationale fifa forum krijg je nooit antwoord en ik faal toch in engels.

    Hier een printje :


    Ik hoop dat hier wel actieve mensen zijn en dat iemand mijn probleem kan oplossen

    skylo

  2. #2
    Amateur VincentB's Avatar
    • Ingeschreven: 15/11/2006
    • Berichten: 29
    • Bedank: 0
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    Is het via draadloos internet ?
    Probeer het anders eens met een internetkabel, misschien helpt dit.

  3. #3
    Amateur skylo's Avatar
    • Ingeschreven: 24/02/2012
    • Berichten: 10
    • Bedank: 0
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door VincentB Bekijk Berichten
    Is het via draadloos internet ?
    Probeer het anders eens met een internetkabel, misschien helpt dit.
    Hoe doe doe ik dat dan? ben niet zo technisch in computers etc...

    Bij mijn vorige internet deed ie het wel...

  4. #4
    Legendarisch Jeremy's Avatar
    • Ingeschreven: 26/10/2006
    • Locatie: Noord-Brabant
    • Leeftijd: 22
    • Berichten: 6.479
    • Bedank: 368
    • 453x bedankt in 337 berichten

    Standaard

    Wat voor meldingen staan er nog meer in je taakbalk, wellicht ook niet onbelangrijk.
    En anders:

  5. #5
    Amateur skylo's Avatar
    • Ingeschreven: 24/02/2012
    • Berichten: 10
    • Bedank: 0
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard



    Zon melding komt er als ik daarop klik...

    Baal er enorm van , en KPN werkt ook niet mee ;\

  6. #6
    Legendarisch Damian''s Avatar
    • Ingeschreven: 12/03/2011
    • Locatie: Onder Patrick's Steen
    • Leeftijd: 17
    • Berichten: 3.198
    • Bedank: 514
    • 499x bedankt in 444 berichten

    Standaard

    Ik weet al wat er fout is, en je bent behoorlijk dom bezig.



    Hier staat dat je geen verbinding hebt met het internet . Een internetkabel heet ook wel een UTP-Kabel of Ethernetkabel.

    Kijk, zo ziet het internet er bij mij uit:



    @skylo
    EAGLES EREDIVISIE

  7. #7
    Amateur skylo's Avatar
    • Ingeschreven: 24/02/2012
    • Berichten: 10
    • Bedank: 0
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    Beetje dom van mij dat ik die print er niet neer heb gezet

    Er staat dat ik verbindingen heb, maar in mijn netwerkcentrum staat dat ik geen verbinding heb... Dat was bij mijn oudere internet ook al en ik ben de enige van de 5 laptops hier in huis die dat heeft...



    Raar hé, ik ga morgen de klanten service van KPN bellen want dit vind ik gewoon rot...

    Iemand nog andere tips, mijn 'technische' moeder heeft vandaag veel geprobeerd maar niks is gelukt...

  8. #8
    Legendarisch Damian''s Avatar
    • Ingeschreven: 12/03/2011
    • Locatie: Onder Patrick's Steen
    • Leeftijd: 17
    • Berichten: 3.198
    • Bedank: 514
    • 499x bedankt in 444 berichten

    Standaard

    Hier klopt echt geen zak van .
    EAGLES EREDIVISIE

  9. #9
    Amateur skylo's Avatar
    • Ingeschreven: 24/02/2012
    • Berichten: 10
    • Bedank: 0
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    Klopt en ik haat het... !

  10. #10
    Amateur skylo's Avatar
    • Ingeschreven: 24/02/2012
    • Berichten: 10
    • Bedank: 0
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    *Zucht*

    Stomme kpn zegt dat het goed moet zijn , ze zegt wat onverstaanbaars en als dat niet lukt moet ik terugbellen *klik*

    5 minuten later bel ik terug, er kan een mannetje van kpn komen máár, daar moet ik voor betalen. HET IS JULLIE FOUT DAT MIJN INTERNET NIET WERKT NOTA BENE. (zei ik in zachtere toon :4)

    Maja, niemand tips?

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •