FIWC Finale: Stem voor je favoriete gaststad!

@fifabenelux

Nadat eerder dit jaar een zeer spannende FIWC-finale plaatsvond in Dubai, zijn er nu drie mogelijke gaststeden: Londen, Madrid en Rome.  In welke stad zou jij willen dat het FIFA Interactive World Cup van 2013 plaats zal hebben? Voor de eerste keer in de geschiedenis van deze wedstrijd mogen fans bepalen, in welke stad dit grote toernooi georganiseerd gaat worden. Alle drie zijn het enorme metropolen met een enorme culturele waarde voor deze aardbol en bij FIFA.com zijn ze er van overtuigd dat dit toernooi, op welke plek het dan ook georganiseerd gaat worden, een waar feest gaat zijn.

Hoe je moet stemmen?

Dat is heel simpel. Klik hier en je komt automatisch bij het artikel, waar je moet zijn. Dan staat er rechtsboven op je scherm een poll en hoef je nog maar een ding te doen: je keuze maken. De stemming zal sluiten op 27 augustus aanstaande. Je kan maar één keer stemmen.

Ook vind je bij dat artikel nog eens extra informatie over de eerdergenoemde steden, zodat je nog beter geïnformeerd bent, voor je je keuze maakt.

Meer in

fifa16ratings5041

FIFA 16 Ratings Top 50 – 50 t/m 41

Bastiaan31 augustus 2015
Akinfenwa sterkste speler in FIFA 16

Akinfenwa sterkste speler in FIFA 16

Jordi30 augustus 2015
fifa16vi

VI Abonnement

Chris27 augustus 2015