Europees voetbal voorspellen op FIFA Benelux

17 september 2012
Door Jordi

FIFA Benelux geeft je dit voetbalseizoen opnieuw de mogelijkheid om voetbalwedstrijden te voorspellen. Na het eerdere succes met het voorspellen van de 2010 FIFA World Cup en UEFA EURO 2012 starten we dit jaar met het voorspellen van Europees voetbal, de Champions League en de Europa League

De eerste speelronde in de groepsfase van de Champions League en de Europae League staat voor de deur. Dinsdag starten de eerste teams in de Champions League. Ajax begint met een uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund en Anderlecht gaat op bezoek bij AC Milan. Op donderdag staan in de Europa League onder meer Club Brugge, PSV, Racing Genk en FC Twente.

Wij zijn erg benieuwd: maken de Belgische en Nederlandse teams een kans? Laat je voorspelling achter. Doe je voor het eerst mee? Kijk dan hier bij de uitleg.

Jordi

Over

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie, waarmee hij probeert om zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.