FIFA 13 “New Skills” Tutorial

8 september 2012
Door Jordi

FIFA 13 laat inmiddels niet lang meer op zich wachten, reden voor bekende Youtube’er Marius Hjersepth een video tutorial te maken met de nieuwe skillmoves die in FIFA 13 uit te voeren zijn. Skillmoves verhogen het showelement van de game, maar helpen je uiteraard ook om de tegenstander te passeren. Om alle skillmoves uit te voeren is het gebruik van een controller op PC een vereiste.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=8-ExMKbNIB8″]

Speel je liever op de Xbox 360 of met een Xbox configuratie op PC, dan is deze tutorial op de knoppen van de 360 controller gebaseerd:

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=8Q4EYyfSwZE”]

 

Wij zijn er benieuwd welke skillmoves jij graag gebruikt of wilt gebruiken om de tegenstander op het verkeerde been te zetten.

Jordi

Over

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie, waarmee hij probeert om zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.
 • RutgerFB

  Zeer handige filmpjes voor mensen die niet echt een goede trucendoos in huis hebben. (mensen zoals ik). Ik ga hem even toevoegen aan m’n favorieten, dan heb ik er nog wat aan in FIFA 13.

 • Appel

  Ziet er goed uit, alleen ik onthoud nooit hoe het precies moet haha.
  Ga het denk ik gewoon uitprinten op een blaadje en het bij de hand houden.

 • jessestrating

  Mooi, nog meer tricks